Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in loods met hooi Zaamslag

Toegevoegd: 22-09-2014, 14.13 uur
Foto 9 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-9-2014 om 19:29)
Wat een grote brand als je de foto's ziet van die schuur vermoedelijk een houten schuur met een dikke laag koolteer hoe de brand ontstaan is niet mee gedeeld hoogst waarschijnlijk is de voorraad stro en hooi is niet meer bruikbaar na zon brand wat een grote strop bij deze veel sterkte.
marina (22-9-2014 om 18:18)
nu ik de beelden zie, heeft men erg veel geluk gehad. De grote schuur waar we met de groep hebben gedanst is er vlak bij en de toiletunit van de camping. Wat een geweld zeg, daarbij nog eens de harde noordenwind. Indrukwekkend als je de locatie kent. De brandweer heeft zijn best weer gedaan, tof mannen/vrouwen.
marina (22-9-2014 om 15:16)
oh wat erg, hoop dat het bij de schuur alleen blijft. We hebben daar boerengolf gespeeld en er zitten verschillende dieren. Sterkte aan de familie en de mensen die er nog met een caravan staan!!
Cookie-instellingen beheren