Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Taakstraf voor diefstal bij seksafspraak

Toegevoegd: 22-09-2014, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 37-jarige Middelburger R. B. is maandag door de politierechter veroordeeld tot een taakstraf van honderd uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden. Er was 150 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden tegen hem gevorderd.

Op 27 november 2012 had B. via internet een afspraak met een man met de bedoeling samen de herenliefde te bedrijven. Ze spraken af bij de Zwanenvijver in Vlissingen waar alles plaats zou vinden. Om in de stemming te komen dronken ze Cola met GHB en toen ging het mis.

De man met wie B. seks zou hebben was volledig van de kaart en in paniek griste B. een tas met seksspeeltjes van de achterbank van de mans auto en ging er vandoor. En passant had hij ook nog 50 euro uit diens portemonnee gehaald voor het geval dat hij een taxi nodig zou hebben om snel weer thuis te komen omdat daar twee kleine kinderen moesten worden verzorgd.

Later werd in de woning van B. nog 133 gram GHB aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dorpsbewoner (24-9-2014 om 18:05)
Die man is ziek in zijn hoofd! Waar is de moeder van de kinderen? Hoe gaat het leven van de moeder en de twee kinderen verder? Ik mag hopen dat deze vrouw (met steun van de overheid) een goede beslissing gaat nemen......
middelburgertje (23-9-2014 om 09:43)
Beroving, drugs en dan een straf van 100 uur. Iemand gedrogeerd achterlaten en beroven , en dan nog als smoes ermee komen dat je je kinderen moet verzorgen. Dubbelleven en weet je vrouwtje hiervan, of heb je de kinderen alleen gelaten ziek is dit ???
sha (23-9-2014 om 08:56)
Hij moest snel naar huis om twee kleine kinderen te verzorgen? Hoe erg kan je zijn zonde voor die kindjes dat vind ik nog het ergste! Drugsgebruik en dan snel naar de kindjes uit huis plaatsen lijkt me een beter plan komt er nog iets van die kinderen terecht!hopelijk dat de rechter dit eens goed gaat bekijken!
Jonathan (23-9-2014 om 07:36)
@p van b, ik zou de onderzoeken er eens op na lezen... Als de overheid niet zoveel aan drank zou verdienen zou het op de lijst van verboden middelen staan, als harddrugs...vele malen giftiger en dodelijker dan de meeste drugs... Helaas is deze drugs maatschappelijk geaccepteerd. En dus legaal verkrijgbaar... Maakt niet dat je met andere drugs wel achter het stuur moet kruipen... Onbegrijpelijk dat hij dan nog 2 kinderen moet verzorgen...
Rene (22-9-2014 om 21:20)
Valt het meer mensen op dat de rechter ALTIJD lagere straffen oplegt dan het OM eist? Gaat lekker met de rechterlijke macht in dit land.
Michelle (22-9-2014 om 19:34)
Wat een walgelijk verhaal. Kinderen hebben en dan óók nog met kerels rotzooien. Bah!!
Cookie-instellingen beheren