Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 35 km

Vermist meisje (14) weer terecht

Toegevoegd: 25-09-2014, 15.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het 14-jarige meisje dat sinds gisteren werd vermist vanuit Middelburg is weer terecht. Dat meldt de politie.

Het meisje verdween woensdagavond vanuit haar woonplaats. De politie verspreide een oproep om naar het meisje uit te kijken. Ook werd er een foto verspreid.

Vanmiddag was de 14-jarige weer terecht.

Zie ook:
- Meisje (14) uit Middelburg vermist (25-09-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (26-9-2014 om 10:01)
neen dat mag niet, privacy!!!! Wel vermissing doorgeven en rondkijken of je hem/haar ziet, maar verdere info dat ze uiteindelijk terug is 'mag niet'. Ben ook wel eens kwaad de deur uitgelopen en dan gaat je eigen familie je uiteindelijk zoeken, maar sinds er 'burgeralert' is, gaat men voor elk wissewasje de politie bellen, terwijl er soms ouderen op straat rondlopen, die men nog niet eens heeft gemist in een gesloten afd. van tehuizen!!!!!!! Dat vind ik veel erger!!!
p (26-9-2014 om 07:43)
Precies meld dat waar ze uithing word beetje moe van al die meldingen en mensen roepen veel te hard vermist..Ik heb in mijn boze tienerjaren ook wel eens nachtje bij vriendjes of op straat doorgebracht uit bozigheid toen stond ik ook niet direct in de telegraaf van mijnheer P is vermist !!! Nu weer 2 meisje's en morgen staat ze weer terecht zijn..Door dit geneuzel besteed ik er niet eens aandacht meer aan dus als het strax x echt is geloofd niemand het meer
miepie (25-9-2014 om 17:59)
fijn dat ze weer terecht is hoor!maar vind dat het ook wel vermeld mag worden waar ze geweest is,waarschijnlijk hebben er mensen lopen zoeken..
Rick (25-9-2014 om 16:16)
Meld dan ook eens waar ze uitgehangen heeft! Die zg. vermissingen duren meestal maar 1 nacht......
Cookie-instellingen beheren