Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker vlucht van dak bed in

Toegevoegd: 27-09-2014, 13.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg heeft de politie zaterdagmorgen een inbreker in de kraak gevat. De man werd op heterdaad betrapt toen hij over een dak liep en werd even later in een bed aangehouden.

De aangehouden man is een 20-jarige Roemeen. Hij werd opgepakt nadat een oplettende getuige hem rond 03.00 uur aan het 'werk' had gezien op het Damplein. De man liep over een dak en toen agenten het dak opgingen om naar de persoon te zoeken werden uit sporen en een kapot raam opgemaakt dat iemand inderdaad met kwade bedoelingen op het dak was geweest.

Toen agenten de Roemeen op het spoor kwamen, probeerde hij te vluchten. De man vluchtte een woning binnen. Daar werd hij vervolgens in een bed aangetroffen. Hij is overgebracht naar Torentijd en ingesloten in een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (28-9-2014 om 08:23)
Ik vind 't wel iets komisch hebben, je zou het goed kunnen gebruiken in een comedy. Ik zie het voor me, 2 bange ogen onder de dekens uit. Verder? Enkeltje Roemenië denk ik.
loes (27-9-2014 om 22:00)
alsjeblieft stuur hem het land uit, hij komt hier met andere bedoelingen, gooi hem het land uit, en niet op onze kosten!!
wim (27-9-2014 om 19:31)
Wat goed van de persoon dat hij aan werk had gezien op Damplein wat doet zo,n persoon hier, boete laten betalen en terug naar Roemenië sturen enkele reis op zijn eigen kosten.
R (27-9-2014 om 17:35)
Dat is weer eens wat anders als de daklozen krant verkopen of zakkenrollerij
W (27-9-2014 om 16:42)
Oprotten! Ga werk zoeken in je eigen land lul!
nickey (27-9-2014 om 15:02)
naar Torentijd gebracht?Ze hadden hem beter terug naar Roemenie kunnen brengen.
Cookie-instellingen beheren