Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Straatroof met vuurwapen Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2014, 11.33 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond vier mannen aangehouden na een straatroof in Vlissingen. Bij die straatroof werd een vuurwapen gebruikt. Bij de arrestatie van de vier werd een wapen aangetroffen. Ook is er munitie veilig gesteld.

De beroving vond rond 20.30 uur plaats op de Bloemenlaan. Een 25-jarige inwoner van Almere fietste over de Bloemenlaan toen hij plotseling werd tegengehouden door twee onbekende mannen. Zij waren bewapend met een vuurwapen en eisten geld. Eén van hen gaf het slachtoffer een klap tegen zijn gezicht waardoor hij ten val kwam. Een moment later zag hij het tweetal weglopen in de richting van de Anjelierenlaan. Aan het einde van de weg sloegen zij linksaf de Rozengracht op.


Eenmaal terug op zijn verblijfadres merkte het slachtoffer dat hij onder meer zijn mobiele telefoon kwijt was. Na de melding ging de politie met meerdere eenheden op zoek naar de daders. Uit de eerste bevindingen van het onderzoek bleek dat de verdachten zich mogelijk in een woning in de wijk Middengebied in Vlissingen moesten bevinden. Agenten zetten rond 21.45 uur de woning af.

Toen er werd aangeklopt werd een telefoon over de schutting gegooid. De vier aanwezige personen werden aangehouden. 
Het gaat om vier inwoners van Vlissingen van 19, 24 en 30 jaar. De leeftijd van één van hen is nog niet bekend. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een straatroof.

Bij een doorzoeking van de woning werd een vuurwapen en munitie gevonden. In de schuur werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen. Het wapen en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast. De politie gaat men hen in verhoor en tracht te achterhalen in welke mate zij bij de straatroof betrokken zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S. (29-9-2014 om 20:00)
Vlissingen wordt met de dag erger en onveiliger, politie en de gemeente doet geen ene reet aan de situatie op straat in Vlissingen. Deze stad is goed op weg om een ghetto te worden.
T4 (28-9-2014 om 21:20)
@ ik ook, kijk dat is het nu met dat tuig die pakken jou of mij niet gaan altijd voor een makkelijke prooi. Zelf hadt ik hem het licht uit ze ogen geslagen. Zulke mensen moet je op een eiland zetten en weg laten rotte. Kost de nederlandse staat klauwen met geld om ze te onderen houden. Stop dat geld maar in onze ouderen die nu voor het raam zitten en nederland zien weg rotten waar ze eerst zelf zo hard voor gevochten hebben om het op te bouwen. Ga gewoon werken voor je geld..
TS (28-9-2014 om 14:04)
Inderdaad...en als t gewoon Nederlands tuig is...ergens op een eiland dumpen en laten creperen. Dr is nergens geld voor, bejaarden en fatsoenlijke burgers zijn overal de dupe van. Geef n keer geld uit aan een tuigen-eiland. Laat ze elkaar daar lekker afslachten. Ruimt tenminste een keer op.
ik ook ! ( bewoner uit het middengebied ) (28-9-2014 om 13:38)
Waarom pakken ze mij nou net niet hey, had ze helemaal verrot geschopt en zelf hun spullen afgepakt..En dan was ik opgepakt geweest en straf voor eigen rechter spelen gekregen..Mooie wetgeving Holland..Net als nu VN en Europa stomme regels verzinnen die niet werken en weken vergaderen voor 1 motie !!! By the way, ik zeik altijd over politie niets doet maar nu even schouderklopje voor de mannen..Eindelijk iets doen waar ze voor zijn en de daders ook nog vinden..Nee eerlijk is eerlijk nu x respect !!!
nog even en ik verlaat Vlissingen (28-9-2014 om 12:07)
bewoners van Vlissingen? zulke moeten nou eens vertrekken, desnoods naar land van herkomst, alleen zo houd je stad schoon en veilig, geen andere manier zou ik niet weten.of liever in een cel stoppen met meerdere personen..zulke verdienen het...ik hoor toch gewoon net als vele veilig over straat te fietsen, of moet ik me opsluiten in eigen huis.
Cookie-instellingen beheren