Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 113 km

Poging diefstal met geweld Terneuzen

Toegevoegd: 28-09-2014, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagmorgen rond 05.00 uur een 23-jarige inwoner van Terneuzen aangehouden. Hij wordt verdacht van poging diefstal met geweld van een hulpbehoevende tiener.

Zondagmorgen tegen sluitingstijd zag een 17-jarige jongeman dat een man in het horecacentrum problemen had met andere stappers. Om problemen te voorkomen bood hij de man een lift aan. Aan de Tooropstraat gaf de jongeman aan dat hij een andere kant op ging en dat de man bij hem achterop niet meer verder mee kon rijden.

Plotseling ging zijn passagier moeilijk doen en eiste de fiets van zijn weldoener op. Hij sloeg daarbij met zijn skateboard in op de jongen, die hem dus even te voren had geholpen. Samen met omstanders overmeesterden zij hem. De politie werd erbij gehaald en die hield de man aan. Hij is overgebracht naar een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (28-9-2014 om 14:16)
Het is al zover gekomen dat ik daar niet eens verbaasd meer over ben. Laten we maar beter het ieder voor zich principe aanhouden. En laten we ons vooral druk maken over zwarte piet!!!!!!
Cookie-instellingen beheren