Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde (92) bestolen via babbeltruc

Toegevoegd: 28-09-2014, 11.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Zaterdagavond is een 92-jarige inwoonster van Goes bestolen in haar aanleunwoning, horende bij een verzorgingstehuis aan de Nassaulaan. Er was sprake van een babbeltruc.

Rond 19.50 uur werd er bij het slachtoffer aangebeld. Omdat zij dacht dat de dokter of zijn assistent aan de deur stond deed de vrouw open. Voor haar deur stond een jonge vrouw, die zich voordeed als haar verzorgster. De bejaarde vrouw vertrouwde het echter niet en belde haar zoon.

Daarna liep zij terug naar de kamer waar de onbekende vrouw was. Die was inmiddels verdwenen, evenals een aanzienlijk geldbedrag. Na de diefstal werd de politie gewaarschuwd en werd een Burgernet bericht verspreid onder 1265 deelnemers. Dat leidde echter niet tot een aanhouding.

Het signalement van de dader: blanke vrouw (30-35 jaar), circa 1,65 cm lang, een slank postuur, blauwe jeans en wit t-shirt en donker haar tot over haar oren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jámes (2-10-2014 om 11:38)
Doodstraf voor stelen slaat ook nergens op, alleen mensen met een laag IQ schreeuwen zulke dingen.
mister t (30-9-2014 om 21:08)
Wat zijn het toch laffe mensen. Wekelijks vertel ik mijn oma waar ze op moet letten en wat ze kan doen om de veiligheid te verbeteren. Die mensen die dit doen , ik hoop dat je kapot schaamt elke keer als je jezelf in de spiegel kijkt en spijt krijg van je daad. LAF FIGUUR
Marina (29-9-2014 om 12:33)
Het lijkt me verstandig om voortaan te vragen naar de legitimatiebewijs! Als ik de ene zuster niet zou kennen die me komt verplegen, die ga ik eerst vragen voor legitimatiebewijs! Als hun met z,n tweeën zijn is het beste dat je eigen geld buiten bereik kan houden! Zeker de pinpas! Ik heb een nieuwe heup gekregen en kan een mep uitdelen met een kruk! Maar of dit kan werken weet ik niet! De babbeltruc behoort immers ook tot huisvredebreuk!
E Muller (28-9-2014 om 19:51)
Inderdaad Karel3 wat mij betreft mogen ze zelfs de doodstraf ervoor instellen ,altijd ouderen ,gehandicapten zijn de klos ,zelf ben ik ook gehandicapt ,maar ben nog jong 50 valt iemand mij lastig geef ik hem gewoon een mep ,helaas mag je volgens de wet niks anders doen dan 112 bellen als er bij je wordt ingebroken en mag je hopen dat ze komen ,want ook de politie is wegbezuidigd door de kabinetten heen ........nederland op zijn smalst ronduit in en in triest !
Yianis (28-9-2014 om 17:14)
Het gaat gewoon door ,omdat ze weten er toch niet voor gestraft gaan worden. Ik hoop van harte dat er bij Mn ; Opselte nog eens een keer ingebroken word , dan is het ineens anders.!!!!!!!!!!!
adrie (28-9-2014 om 12:47)
Wat in en in triest. Deze vrouw durft nu nooit niemand meer te geloven. Hoop dat ze de dader snel vinden.
Cookie-instellingen beheren