Weerbericht:
Vannacht en vanochtend (dichte) mist, vanmiddag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Toeschouwer gewond door botsing op scooterevenement

Toegevoegd: 09-04-2006, 16.33 uur
Door: Politie Zeeland

WALSOORDEN - Tijdens een scooterevenement in de Perkpolderhaven in Walsoorden heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een toeschouwer.

De toeschouwer, een 16-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam, was met zijn filmcamera op de weg gaan staan om alle wegrijdende voertuigen goed in beeld te krijgen. Hij deed hiertoe nog een stapje extra de weg op.

Een van de scooters kwam met hem in aanraking, omdat de jongen net een stap extra naar voren deed op het moment van passeren. Hierdoor kwam de filmer ten val en liep een open enkelfractuur op. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de scooter betrof een 18-jarige jongen uit Kemzeke.

Hij liep geen verwondingen op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750