Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en vooral in het zuiden ook af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij grote brand Tholen

Toegevoegd: 28-09-2014, 23.15 uur - Update: 29-09-2014, 03.56 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In een schuur aan de Vrouwendijk is zondagavond laat een grote brand uitgebroken. Er is één persoon gewond geraakt.

De brand werd rond 22.50 uur ontdekt. Onder meer drie tankautospuiten, twee waterwagens en een hoogwerker werden opgeroepen om de brand te bestrijden. De brand bleek uiteindelijk beperkt qua omvang en sloeg niet over naar een aangrenzende loods. Het watertransport en de hoogwerker zijn niet meer ingezet.

In de schuur heeft onder meer een machine in brand gestaan. Rond 23.25 uur was de brandweer het vuur meester en kon men gaan nablussen. Op het dak van de schuur lagen asbest platen maar die zijn onaangetast gebleven. Er is dus geen asbest vrijgekomen. Voor de zekerheid is wel een veilige zone afgezet met linten.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland waren er geen personen binnen. Wel is een ambulance met spoed ter plekke gegaan voor een persoon die rook had ingeademd. Voor zover bekend liep het slachtoffer geen ernstig letsel op.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Een schadebedrag is eveneens onbekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren