Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 121 km

Politie op zoek naar daders ramkraken

Toegevoegd: 30-09-2014, 10.01 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - In de nacht van zondag 27 op maandag 28 juli werden 4 ramkraken gepleegd bij diverse tankstations in onder andere Tholen, Hoogerheide en Rucphen.

De politie denkt dat het steeds om drie dezelfde daders gaat. Om ongeveer 02.30 uur begint het bij een tankstation in Rucphen aan de Rijksweg-Zuid. Er zijn geen bewakingsbeelden van deze kraak maar de daders lieten hier wel een sloophamer achter. Ze sloegen hiermee de ruit in en ging er met sigaretten weer vandoor. Hun volgende doel is Hoogerheide. Rond 04.00 uur 's nachts komen ze aan bij een tankstation aan de Antwerpsestraatweg. Ze gaan snel te werk.

Als ze in Hoogerheide klaar zijn gaan ze door naar de derde locatie. Ongeveer 45 minuten later komen ze aan in Tholen. Hier is voor het eerst een auto te zien. Het gaat om een rode auto. Ook hier worden weer sigaretten buitgemaakt. Een paar minuten later is het tweede tankstation in Tholen aan de beurt. En ook hier komen ze waarschijnlijk weer met die rode auto aan.

De politie vraagt mensen die informatie hebben of iets gezien hebben contact op te nemen via 0900-8844.

Zie ook:
- Inbraak in tankstation Tholen (28-07-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren