Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 95 km

Bewoner Oudelande betrapt inbreker

Toegevoegd: 30-09-2014, 11.47 uur
Door: Rolf de Feijter

OUDELANDE - Zaterdagmiddag betrapte een bewoner van een vrijstaande woning aan de Zwinweg in Oudelande een inbreker. De dief vluchtte via het dakraam.

Om 14.50 uur hoorde de bewoner, die op zijn fruit- en plantenbedrijf aan het werk was, gebonk in de woning. Toen hij op de bovenverdieping van zijn woning ging kijken, zag hij plotseling een inbreker op één van de slaapkamers. De man kroop juist door het dakraam naar buiten. Hij sprong via de dakpannen en de dakgoot naar beneden en rende daarna naar zijn auto en reed weg richting Ellewoutsdijk. De inbreker heeft niets gestolen.

De inbreker was tussen de 25 en 30 jaar oud en was ongeveer 1.80 meter lang. Verder had de inbreker een normaal postuur, zwart gekamd, verzorgd en geknipt haar en een licht getinte wat gelige huidskleur. Hij droeg een lichte spijkerbroek en een zwart shirt. De man is weggereden in een zwarte personenauto

De politie vraagt mensen die informatie over de inbreker of zijn auto hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren