Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje kantelt, bestuurder gewond

Toegevoegd: 02-10-2014, 15.21 uur - Update: 02-10-2014, 20.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is donderdagmiddag de bestuurder van een bestelbusje gewond geraakt toen zijn voertuig kantelde. Dat gebeurde nadat de auto tegen een lantaarnpaal was gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur op de Volderijlaagte. De automobilist, een 69-jarige man uit Zierikzee, kwam vanuit het centrum en reed richting Klein Vlaanderen. Diverse politie-eenheden en een ambulanceteam schoten te hulp. Nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd.

De persoon was binnen korte tijd uit het voertuig. De gewonde is ter plekke behandeld en uiteindelijk per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de politie liep hij mogelijk letsel op aan zijn nek, kaak en hoofd. De oorzaak van de botsing is eveneens niet duidelijk. Op de locatie van het ongeluk is een 30-kilometerzone ingesteld en bovendien is er geen sprake van bochten.

Citytec is ingeschakeld om de lantaarnpaal te repareren. Het busje is door bergingsbedrijf Kuzee overeind getrokken en vervolgens afgesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren