Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtschip gezonken na aanvaring

Toegevoegd: 03-10-2014, 00.50 uur
Foto 15 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (4-10-2014 om 13:04)
Schip was langer en volgens de laatste berichten had het i.d. stuurproblemen en is het passagiersschip vol in de ankers gegaan, gezien de lichte schade aan dezen en het verhaal van de bemanning. Mogelijk dat ie daardoor scheef is komen te liggen, waardoor ie water binnen kreeg. En ja zou wat nat wordt. Gelukkig goed afgelopen, dat is het belangrijkste.
Gelukkig (4-10-2014 om 02:34)
Gelukkig zijn de beide opvarenden van het binnenschip veilig aan boord van het passagiersschip genomen. Je moet je daarom niet indenken dat het andersom geweest zou zijn. Zo'n passagiersschip zit vol met ouderen, meestal ouden van dagen. En @ John en Wim, in een volgend bericht wordt vermeld dat het binnenschip in de problemen geraakt is. Misschien heeft dat motor- of stuurproblemen gehad en zijn dwars voor het passagiersschip terecht gekomen. Ik was er niet bij, dus doe geen beweringen, maar het zou zomaar mogelijk geweest kunnen zijn.
Beroeps schipper (3-10-2014 om 21:49)
@John en Wim, ik zie nergens staan dat het schip over het hoofd is gezien, jullie wel? Er was namelijk een heel andere reden van dit ongeval.
john (3-10-2014 om 12:29)
vreemd verhaal dat een binnenvaartschip van 80 meter over het hoofd wordt gezien. sterkte voor alle betrokkenen.
wim (3-10-2014 om 07:15)
Onbegrijpelijk dat een schip met die lengte van 80 meter niet gezien is met het tegenwoordige mogelijke apparatuur het gezien kan worden
Cookie-instellingen beheren