Weerbericht:
In het westen en noorden enkele pittige buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongeren aangehouden wegens vernielingen Zonnemaire

Toegevoegd: 09-04-2006, 16.36 uur
Door: Politie Zeeland

ZONNEMAIRE - Op de trambaan in Zonnemaire zijn vannacht rond 00.38 uur drie jongens uit de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden omdat zij diverse vernielingen zouden hebben gepleegd.

De jongens werden aangehouden door een 33-jarige man en een 32-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Zij hebben direct de politie gebeld en die kon de jongens meenemen naar het politiebureau. Naar aanleiding van verklaringen die de drie hebben afgelegd werden nog drie verdachten uitgenodigd op het politiebureau om verklaringen af te leggen.

Alle zes de jongens varieren in leeftijd tussen 15 en 17 jaar en allen zijn afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland. De jongens zijn bereid tot het vergoeden van de schade en zij worden, voor het uitvoeren van hun straf, doorverwezen naar Bureau HALT.

Zij verklaarden over een auto te zijn gelopen, planten uit bloembakken te hebben getrokken, bloembakken te hebben vernield, verlichtingspaaltjes te hebben vernield, een tuinhek te hebben vernield, een schotelantenne kapot gemaakt te hebben, ruitenwissers te hebben afgebroken, brievenbussen te hebben vernield, een fiets te hebben meegenomen en een vogelhuisje te hebben vernield.

Niemand van de jongens wist wat de reden was dat ze de schade hebben aangericht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750