Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Belgen opgepakt bij controle Kapelle

Toegevoegd: 03-10-2014, 14.03 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE -Donderdag heeft de politie in de Kloosterpoort bij Kapelle een controle gehouden in de strijd tegen woninginbraken, overvallen en straatroof (WOS).

Alle 221 gecontroleerde bestuurders moesten een alcoholtest ondergaan. Daarvan hadden twee personen teveel gedronken en kregen daarvoor een boete van 367 euro. In totaal zijn er 62 voertuigen gecontroleerd en 91 personen bevraagd. Vrijwel iedereen heeft meegewerkt aan deze controle.

Agenten doorzochten auto's en fouilleerden inzittenden. Hieruit zijn drie aanhoudingen voortgekomen. Drie Belgische mannen werden gearresteerd voor handel in verdovende middelen en een man voor het in bezit hebben van een stroomstootwapen en een mes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (3-10-2014 om 14:39)
Kijk dit zijn nou goede controles! Geen bonnen, maar op zoek naar de echte criminelen. Vaker doen!!
Cookie-instellingen beheren