Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken scooterrijder schept fietsers

Toegevoegd: 05-10-2014, 13.02 uur - Update: 05-10-2014, 14.02 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Zaterdagavond is een scooterrijder aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een groepje fietsers had aangereden op het Jaagpad nabijheid de draaibrug in Oost-Souburg.

De 30-jarige verdachte uit de gemeente Vlissingen raakte omstreeks 20.00 uur de macht over zijn scooter kwijt en viel middenin een groepje fietsers. De man liep hierbij een flinke hoofdwond op. Na de botsing probeerde hij weg te rijden maar verloor wederom zijn evenwicht waardoor zijn scooter bijna in het kanaal door Walcheren belandde. Gearriveerde agenten troffen de verdachte vervolgens lopend aan nabij de draaibrug en hielden hem aan. Gezien zijn flinke hoofdwond werd de man met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Daar werd tevens bloed afgenomen om het percentage alcohol in zijn lichaam te bepalen.

De drinkebroer bleek bovendien niet te beschikken over een geldig rijbewijs en had ook nog een boete van 414 euro openstaan. Daarnaast is ook zijn scooter inbeslaggenomen. De aangereden fietsers zijn niet gewond geraakt


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (5-10-2014 om 14:11)
Lekker ventje. En hoe nu verder?
Cookie-instellingen beheren