Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Man opgepakt voor stalking ex-vrouw

Toegevoegd: 06-10-2014, 17.56 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie heeft maandag in Koudekerke een man aangehouden omdat hij zijn ex-vrouw stalkte. Volgens de politie viel de man de vrouw "ernstig lastig".

De aanhouding van de 49-jarige man uit Koudekerke vond rond 17.00 uur plaats in de Soestdijklaan. Hij wordt ervan verdacht dat hij zijn ex-vrouw na de scheiding eind 2013 voortdurend bedreigde, beledigde, laster verspreidde en haar stalkte.

De man is in afwachting van verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nat (7-10-2014 om 22:11)
Zo, ooit bij stil gestaan dat er wel degelijk mannen zijn die het niet kunnen verkroppen dat hun vrouw/vriendin er vandoor gaat? Ik ben zelf weg gegaan bij mijn ex omdat hij zich dagelijks lam dronk en hij niet open stond voor hulp. Hij had nooit verwacht dat ik weg zou gaan. Hij was, volgens hemzelf, geweldig. En nog eens steenrijk ook. Voor mij was het klaar. Maar klaar was het helemaal niet! 2 jaar lang heeft hij me dagelijks tal van keren gebeld. Overal volgde hij me. Werk, school, sportclubs. Miljoenen heeft hij me beloofd! Niks moest ik hebben! Ik was perfect gelukkig met veel minder en nog steeds. Er zijn wel degelijk mannen die een vrouw het leven zuur kunnen maken en daar hoef je als vrouw helemaal niks fout voor te doen.
Cristien (7-10-2014 om 07:26)
En de vrouw is uiteraard de onschuld zelf........... De ex van mijn man probeert hem op alle manieren uit te lokken en als hij dan na een hele lange tijd een keer terugketterd is het " zie je wel," nee ik geloof dit verhaal niet zo maar, de vrouwen kunnen in een scheidingsverhaal nog altijd de man zowel financieel als geestelijk ongestoord ruineren!
pietjuh (6-10-2014 om 21:38)
Er zijn duizenden mensen die scheiden, daar kies je niet voor,ik ben er daar ook een van.In het begin van scheiding haal je van alles in je hoofd,je hebt haat niet te filmen, dan kom je tot bezinning en probeert een nieuw leven op te pakken.Je ex partner krijg je nooit meer terug en om dan te gaan stalken is wel zo stom.ik heb nooit een cent aan haar hoeven betalen na de scheiding.Ben nu 15 jaar verder en heb nu een mooi leven.Ga als vent een keer naar de dames en leef je uit,heb ik ook gedaan,@karin jou idee is ook een mooie,maar ja die praat wat minder.
karin (6-10-2014 om 18:07)
is hij wanhopig of probeert de vrouw het bloed van onder zijn nagels vandaan te halen, en is zijn geld alleen nog belangrijk, ik vind het zo krom dat een man nog zoveel moet betalen aan een vrouw..tip voor die man koop een opblaaspop, die klaagt niet en een eenmalige aanschaffing
Cookie-instellingen beheren