Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ondekt per toeval kwekerij

Toegevoegd: 07-10-2014, 10.41 uur - Update: 07-10-2014, 10.59 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De politie heeft in Oostburg maandag per toeval een hennepkwekerij ontdekt tijdens een zogenaamde voetjesactie in het kader van de week van de veiligheid.

Bewoners krijgen in het kader van de voetjesactie een papieren voetje met daarop 'Dit voetje had van een inbreker kunnen zijn' in de brievenbus geduwd als zij bijvoorbeeld een raam open hebben laten staan. Bij een woning aan de Frederik Hendrikstraat konden agenten zo de tuin in lopen. Een raam van de woning op de begane grond stond ook open. Een agent hoorde dat een afzuiginstallatie zijn werk deed en rook een duidelijke hennepgeur uit de woning komen. In de tuin stonden drie grote hennepplanten.

De 41-jarige bewoner gaf aan dat hij boven in de woning nog meer planten had staan. Op een kamer bleek een in werking zijnde kwekerij te zijn, waar 31 planten stonden te groeien. Op zolder waren kortgeleden hennepstekjes gekweekt. De 37-jarige man verklaarde dat er in de woning een gasdrukpistool lag. Het wapen werd in een kast gevonden. Het wapen, de drugs en kweekapparatuur zijn in beslag genomen.Een bewoner van het pand waar de kwekerij zich bevond is aangehouden.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ff lezen (7-10-2014 om 12:54)
helemaal geen raar verhaal Governmenté, als je even de tijd neemt om het hele verhaal te lezen zou je dat zelf ook kunnen weten.
Governmenté (7-10-2014 om 10:58)
Dus toen ze het voetje in de brievenbus deden zagen ze de kwekerij? Raar verhaal.
Cookie-instellingen beheren