Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Mensenhandel: doorzoeking Hulst

Toegevoegd: 07-10-2014, 15.31 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In een onderzoek naar mensenhandel heeft de politie een pand in Hulst doorzocht. Twee Brabanders zijn aangehouden.

De arrestanten zijn een 49-jarige inwoner van Halsteren en een 65-jarige inwoner van Ossendrecht. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij mensenhandel en werd vorige week opgepakt. De politie kwam de verdachten op het spoor tijdens een rechercheonderzoek. Er is aangifte gedaan van gedwongen prostitutie.

Rechercheurs hebben woningen doorzocht in Halsteren, Ossendrecht en Hulst. Het duo is in verzekering gesteld en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. Zij zijn eind vorige week voorgeleid bij de rechter-commissaris. De rechter-commissaris heeft besloten dat het tweetal langer in hechtenis blijft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (8-10-2014 om 07:57)
Wat is het erg om mensen te misbruiken om zo je inkomsten te vermeerderen als je zoiets leest ik vind het walgelijk om bij zulke onmensen in handen te vallen en dit ook in Nederland arme stumpers ben je daarvoor nu 65 jaar geworden je moest je eigen diep schamen.
victoire (7-10-2014 om 16:09)
Ik vind de wereld gewoon verrotten!! Mensen worden steeds onbeschaafder!!! Kijk maar in een krant van dit jaar en altijd wel criminaliteit,misbruik enz. Overal in de wereld merk je dat het niet goed gaat!! Al die oorlogen? Zelfs Nederland!!!!doe zijn bijdrage!! Hoeveel voedsel zou je niet hebben i.p.v.wapens Mensen willen vaak altijd boven een ander staan. Wat heeft het voor Nut. Ik zie uit naar een Wereldvrede,zoals het eigenlijk had moeten zijn!!!!
Cookie-instellingen beheren