Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger tractor kantelt in Middelburg

Toegevoegd: 10-10-2014, 11.27 uur - Update: 11-10-2014, 09.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft vanochtend in Middelburg gezocht naar mogelijke slachtoffers toen de aanhanger van een tractor met compost was gekanteld. Er werd niemand gevonden.

De tractor reed rond 10.50 uur vanaf Klein Vlaanderen het Seisplein op. Vlak voor de Seisbuitenbrug kantelde de aanhanger van de tractor. De aanhanger en de compost belandden bovenop een veelgebruikt fietspad. De brandweer heeft met prikstokken de hoop mest doorzocht voordat een graafmachine de compost kon opruimen.

Rond 11.55 uur kon ook de aanhanger deels worden opgetild waarna definitief kon worden vastgesteld dat er geen slachtoffers waren. Wonder boven wonder bevonden zich op het moment van het ongeluk dus geen voetgangers of fietsers op het fietspad. Rond het middaguur werden de voorbereidingen getroffen voor de berging. Nog geen kwartier later stond het gevaarte weer op z'n wielen.

Een deel van het Seisplein is vanwege het ongeluk gestremd. De politie zorgt voor een omleiding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boer (12-10-2014 om 22:26)
gelukkig is er een oplossing voor ongelukken, volgens diverse mensen op dit forum. Het rijbewijs, kentekens etc etc, Tsjonge zeg, zo simpel, het ligt voor de hand en voor het oprapen. de ervaring leren dat sinds het invoeren van het rijbewijs en kentekenplaat in een klap alle ongelukken opgelost zijn bij de personenen auto,s, vrachtauto's, motors en brommers. Echt waar, nooit geen ongelukken meer... Tussen alle suggestieve opmerkingen wil ik er ook nog een plaatsen, dit was denk ik een ervaren chauffeur van 55 jaar met misschien ook nog wel een groot rijbewijs op zak. Dit is net zo suggestief als die opmerkingen over 16 jarige jongens. naar mijn bescheiden waarneming worden er op dit soort combi's echt geen jochies van 16 ingezet.
Sow éé! (11-10-2014 om 23:32)
@ monstertrekker. "die monstervoertuigen horen niet in de stad en ieder die enig gezond verstand heeft beseft dat." Belachelijke redenering!! Wat denk je nou zelf, dat ze voor d'r plezier door zo'n drukke stad rijden?? Probeer zelf je 'gezonde' verstand te gebruiken.
peter (11-10-2014 om 12:12)
Jongens jongens beetje kalm... altijd mekaar afzeiken om niks.. iedereen vergeet de grootste veroorzaker van problemen in alle sectoren... Wie ja WIE is er verantwoordelijk voor allerlij rare regeltjes.. Allerlij bedrijven die failliet draaien.. Overbeladen vrachtwagens tractoren bestelbusjes.. Wie zorgt dat jij ik en iedereen amper te vreten hebben en met rugklachten thuis zitten??? Juist die klootzakken uit denhaag in ullie splinternieuwe auto.. die betalen jij en ik met onze zuuur verdiende centjes. 42% loon belasting 78% brandstoftax 21%btw en de burger pff alleen maar lastig weg drmee.. Ga daar eens klagen in plaats van naar elkaar wijzen.. wijs naar hun!
Eerst moet het kalf verdronken zijn, stond erbij en keek ernaar. (11-10-2014 om 11:58)
Als het misgaat met een klein monstertruckje is het een heksenjacht naar de schuldige, maar als een nog grotere en veel zwaardere monstertrekker rakelings langs kinderen die veilig naar school moeten kunnen raast met ongeluk veroorzakende snelheden ? nee, dat is allemaal maar normaal. Dan graven we wel even naar de vermoedelijke slachtoffers en als die er niet zijn gaan we gewoon door tot het wel een keer goed fout gaat. Dan kijken we wel verder. Dan houden we wel weer een stille optocht voor de slachtoffers, en gaan we de volgende dag gewoon weer vol gas verder alsof er niets aan de hand is. Ondertussen moet men maar wegspringen en rennen voor je leven als er weer een "landbouw"voertuig aan komt racen.
tja (11-10-2014 om 10:47)
duidelijker kan het niet: tijd voor een kenteken voor deze sjaken. Te vaak zonder verlichting, te zwaar beladen, telefoon op schouder of in de hand, te breed/lang zonder borden of te hard rijdend of een combi van deze voorgaande. En zeg nu zelf met dat soort banden rijden ze een middenklasser zo plat. En nu niet zeuren over dat je zelf op een trekker moet rijden om het te weten. Heb 12 jaar lang erop gewerkt en weet dat je ook zonder dat soort banden prima een kar over de weg en akker kunt trekken. maar simpele oplossing ligt klaar: kenteken erop.
ronald (11-10-2014 om 08:44)
in st laurens is een grondopslagplaats. dit word veelal vervoerd door tractoren die veel te hard rijden. en ook nog eens veel te zwaar zijn. er is daar een school en een fietsersoversteekplaats er staat nu een bord in de 30 km zone die de snelheid meet. ik heb ze al gezien met 55 km per uur. er was zelfs een chauffeur die zijn vriendinnetje bijhad en zo hard over de verkeersdrempel reed dat zij van haar stoel stuiterde. even in hield om weer op te krabbelen om met 50 per door te racen. de huizen scheuren en het is wachten tot het fout gaat
Cookie-instellingen beheren