Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Auto rijdt door na botsing verkeerszuilen

Toegevoegd: 10-10-2014, 13.54 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is donderdagmiddag een auto tegen enkele verkeerszuilen gereden. De bestuurder is er na de botsing vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de Zoutestraat. Rond dat tijdstip reed de auto, vermoedelijk een ouder type Mercedes-Benz, tegen enkele verkeerszuilen. De auto raakte daarbij waarschijnlijk zwaar beschadigd en verloor sowieso drie sierwieldoppen. Deze heeft de automobilist kort daarna zelf weer opgepikt waarna deze in de richting van Hulst is weggereden.

Het voorval zou gezien zijn door een fietser die na het ongeval gesproken heeft met een medewerker van de gemeente. De politie zou graag in contact komen met de fietser en verzoekt de man zich te melden bij de politie in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (10-10-2014 om 18:23)
Dat is dan zeker dezelfde geweest die die 2 paaltjes eruit heeft gereden bij de Graauwse poort.
AD. (10-10-2014 om 14:54)
Staat deze auto dan nergens op een bewakings camera van een winkel of de gemeente zelf zodat ze misschien de nummerplaat kunnen lezen. Als dat niet zo is staan er te weinig camera,s en kom nou niet af met dat dat de privecy zou schaden. Bij elke invalsweg zou een camera moeten hangen zodat je weet welk volk je over de vloer hebt want wat op de snelweg kan moet ook hier kunnen.en daar hoor je niemand over privecy.
Cookie-instellingen beheren