Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 11-10-2014, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag één persoon gewond geraakt.

De aanrijding vond rond 00.20 uur plaats in de Van Dishoeckstraat. Een personenauto was tegen een lantaarnpaal aangereden en daardoor flink beschadigd geraakt. De auto kon aan de voorzijde niet meer rollen en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t is wat (12-10-2014 om 13:40)
Lezer: of moe misschien? Rond die tijd lig ik altijd lekker in mijn bed. Los van mensen die niets te zoeken hebben op straat rond die tijd, zijn er natuurlijk ook mensen die moeten werken.... Over hen heb ik het natuurlijk niet. Ben Bos, waarom moet de gemeente hier wat aan doen? De mensen zelf zijn het probleem... niet naar de verkeerde wijzen! Zolang de wil er niet is je te gedragen, kan de gemeente alles doen, maar het zal niet helpen....
bram (12-10-2014 om 09:37)
Ben heeft gelijk. Het is een straat van 30km/h maar er wordt vooral s'avonds veel te hard gereden. En dat is nog het ergste niet maar het vele ASOCIALE rijgedrag. Het trekt helemaal nergens op. Het stuk van de verkeersremmers tot de Paulkrugerstraat is veel te lang RECHT en nodigt uit voor het harde rijden. Een paar hobbeltjes en een knikje in de straat helpen misschien!!!.
Lezer (11-10-2014 om 19:50)
kom maar op met alle vooroordelen... heeft vast zus.... heeft vast zo.... en niemand was erbij. Mogelijk is de bestuurder onwel geworden. Ow... tja daar hadden we nog niet overgedacht !
R (11-10-2014 om 18:34)
Hoe krijg je het voor elkaar met 30 km per uur????????
wim (11-10-2014 om 12:49)
Weer op een weekeind en laten we hopen en wensen dat er geen drank in spel zit veel sterkte
Ben Bos (11-10-2014 om 10:34)
In deze straat is het schering en inslag er wordt iedere dag door deze straat gescheurd tijd dat de gemeente Vlissingen er eens wat aan gaat doen!
Cookie-instellingen beheren