Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie houdt inbreker aan in Wemeldinge

Toegevoegd: 12-10-2014, 11.47 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De politie heeft zaterdagmiddag in Wemeldinge een 51-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zou in tenminste twee panden hebben ingebroken.

De politie kreeg zaterdagmiddag rond 16.10 uur een melding van een inbraak in een woning aan de Bierweg in Wemeldinge. Een ruit zou zijn vernield en de verdachte zou een laptop hebben gestolen. De melder had een duidelijk signalement van de dader en de politie was snel ter plaatse. Daardoor kon de man kort daarop in de omgeving worden aangehouden.

De verdachte is ingesloten en wordt naast de diefstal van de laptop in ieder geval ook nog verdacht van een inbraak die vrijdag plaatsvond in een school in Kloetinge. De politie onderzoekt of de man nog meer op zijn kerfstok heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vip (12-10-2014 om 15:07)
Op elk artikel word wel gereageerd om vroeg of laat de politie af te zeiken. Vervolgens een zeer positief artikel waarin de politie uitstekend werk gedaan heeft... 0 reacties. Tekenend toch weer. Ik zeg GOED GEWERKT POLITIE!
Cookie-instellingen beheren