Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agente mishandeld na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 12-10-2014, 11.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens het aanhouden van een 27-jarige beschonken bestuurder uit Oost-Souburg is vannacht in Vlissingen een agente mishandeld. Een andere agent werd bedreigd. Uiteindelijk werden er drie arrestaties verricht.

De arrestaties volgden op een melding van een eenzijdig ongeluk rond 05.55 uur vannacht op de Bossenburghweg. 
Een auto zou daar een rotonde opgereden zijn. Toen de dienders bij de wagen aankwamen, bleek deze echter verlaten.

Kort daarna kwam er een personenauto aanrijden. Vanaf de achterbank van die auto stapte een man uit die later de eigenaar van het voertuig op de rotonde bleek te zijn. De agenten vertrouwden de zaak niet en deelde de man mee dat hij verdacht werd van rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. Een blaastest wees uit dat de verdachte inderdaad onder invloed was. Daarop is de man aangehouden en achterin een politieauto gezet.


Na de aanhouding kwamen er drie mannen en een vrouw richting de twee agenten gerend. Allemaal wild gebarend en schreeuwend richting de dienders. Een aantal van hen begon tegen de politieauto aan te slaan. Ook bedreigden ze de agenten en kreeg een agente van een van de mannen een vuistslag op haar lichaam. Van een andere man kreeg ze een duw. De vrouw probeerde ondertussen de 27-jarige verdachte uit het dienstvoertuig te halen.

Uiteindelijk lukte het de agenten om het viertal terug te dringen. Vervolgens gingen ze er vandoor. Inmiddels waren er ook andere politie-eenheden ter plaatse gekomen. Ze wisten twee verdachten in te rekenen, waarbij de 33-jarige man zich hevig verzette. De andere twee wisten te ontkomen. De mannen zijn vastgezet in verband met verder onderzoek. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ongeloof (13-10-2014 om 23:52)
Ongelooflijk, t is te gek voor woorden..aanpakken en geen 500 euro zakgeld laten houden zoals van Teeven wil, vandaag in de telegraaf: Gedetineerden mogen de beschikking houden over maximaal 500 euro op hun interne rekening en daarvan wekelijks hooguit 100 euro opmaken in de winkel in de gevangenis. Dus als je agenten in mekaar timmert, een vrouw notabene, mag je rekenen op 500 euries zakgeld.. Ik moet vaak vroeg de deur uit om en na bij 05:00 om hard te werken, maar ik hou niet eens 250 euro over aan zakgeld. Het is de wereld op zijn kop... doe ik nou iets verkeerd door braaf te zijn, en zijn deze criminelen van lafbekken op het juiste pad.. met een beloning van 500 euro zakgeld...
Alex Geerlings (13-10-2014 om 11:22)
mooi dan kunnen ze later alsnog die andere gasten oppakken , maar waar is het ontzag voor onze politie en dan nog wel een vrouw slaan al helemaal laf .
Dhr Hoekman (12-10-2014 om 21:34)
De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling... Och arme een vuistslag op het lichaam, maar als je door de ME tijdens een vreedzame optocht wordt neergeknuppeld met een wapenstok of door een blote vuist in je gezicht door een stille , dan is er geen commentaar van de politie! Pfffff met dubbele maten meten , agressie lokt agressie uit...
kees (12-10-2014 om 20:56)
Gewoon direct afschieten en de agenten een bonus geven.
Rien (12-10-2014 om 17:14)
Meteen schieten, bijvoorbeeld knieschijven aan splinters ofzo, ik ben er voor. Het zijn meestal toch nutteloze figuren die zulke dingen doen.
will (12-10-2014 om 16:36)
Kroegen dicht om 01.00 Dan is om 02.00 de troep van de straat Het is elk weekend hetzelfde gespuis op straat Burgemeester doe iets,wat uw voorgangers verzuimt hebben Durf is te beslissen Er is niets meer veilig in de nacht, vorige week bij ons de bloempotten vernielt Lang leven de jongelui en studenten, geen tijd voor studie, uitgaan en de stad afbreken, dat is voor hun belangrijker, opvoeding ? Nooit van gehoord.
Cookie-instellingen beheren