Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw ramt elektrokast en rijdt in sloot

Toegevoegd: 12-10-2014, 11.57 uur
Foto 13 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ard (13-10-2014 om 09:29)
Heeft deze bestuurster meerdere van deze ongelukken gehad??? Of is dit de eerste???? Niemand ken haar verleden.. Maar inderdaad gelukkig liep er niemand... Deze oudere dame is misschien wel effe onwel geweest.. Zie inderdaad ook meerdere bejaarde op de weg.. Ik hoop dat ik op die leeftijd ook nog zo mobiel ben...
kaatje (12-10-2014 om 23:27)
noua zelf waarschijnlijk nog een eind van de 65, maar anderen hebben dan misschien wel een probleem! Wij moeten doorwerken tot 67! Hoe komen wij dan op ons werk? Ga jij ons dan brengen want wij zijn dan een gevaar op de weg. Ik ben nu ook al in de ogen van de jeugd een oudere vrouw maar nog niet aan mijn pensioen toe dus mag ik volgens je norm nog rijden maar bij zulke opmerkingen gaan mijn haren toch even overeind staan! Iedereen kan dit overkomen en oordeel niet te snel!
Tim (12-10-2014 om 21:34)
Dat is geen elektrokast, dat is een VDSL-kast van KPN. Oftewel zullen een paar mensen nu geen internet, telefoon, tv meer hebben...
Marko Bakker (12-10-2014 om 16:51)
Als ze het verschil tussen het gas en rempedaal niet weet moet ze maar opnieuw haar rijbewijs gaan halen, of toch minstens een nieuw examen afleggen.
Anneke (12-10-2014 om 16:33)
Wat een geneuzel allemaal weer door de zgn. "jongeren" over het rijgedrag van ouderen. Ouderen hebben meer rij-ervaring dan jongeren die denken dat de wereld van hun is en ook zo rijden (uitzonderingen daar gelaten). Misschien is die vrouw inderdaad onwel geworden en dat, reageerders, kan iedereen overkomen!
GeJa (12-10-2014 om 16:26)
(vervolg) Denk toch eens na en besef dat je zelf -hopelijk- ook ouder wordt en hoe kijk je er dan tegen aan? Slechte en minder goede chauffeurs heb je in ALLE leeftijdscategoriëen hoor net zoals goede en hele goede. Wees daar maar zeker van.
Cookie-instellingen beheren