Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ramt elektrokast en rijdt in sloot

Toegevoegd: 12-10-2014, 11.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zondagochtend een oudere vrouw met haar auto in een opdiepe sloot gereden. De automobiliste bleef ongedeerd.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 10.40 uur op de Kruisweg. De automobiliste kwam vanaf de Adriaen Obrysstraat en gaf door onbekende oorzaak ineens gas in plaats van te remmen. De vrouw ramde een elektriciteitskast en belandde vervolgens in de sloot.

De brandweer werd opgeroepen met de melding dat er sprake was van een beknelling. Daarvan bleek echter geen sprake te zijn en onderzoek door een ambulanceverpleegkundige wees uit dat de vrouw ook niet gewond was geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto rond 11.45 uur geborgen. Energiebedrijf Delta is ingeschakeld om zich over de elektriciteitskast, die volledig omver was gereden, te ontfermen. De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GeJa (12-10-2014 om 16:25)
Dus zoals het hier gesteld wordt mag je na een bepaalde leeftijd nooit of te nimmer meer een ongeval overkomen en dien je perfect te rijden zonder ook maar enige fout. En als je onder die leeftijd zit dan mag je dat zoveel en zo vaak als je wilt. Wat een ongelooflijke nonsens wordt er toch uitgekraamt hier soms. Ik pleit er in dat geval voor om geen jongeren (tot 35 jaar zeg maar) meer in BMW's te laten rijden want die veroorzaken meer ongevallen dan gemiddeld. Onzin? Dat is dan nog minder onzin dan dat ouderen slechter zouden rijden
ad (12-10-2014 om 15:02)
je mag dus wel werken tot 67 misschien straks 70 maar autorijden is voor de jeugd een 70 ++
Chris (12-10-2014 om 14:50)
Je zal er maar net lopen met je kinderwagen... Keuren die oudjes!
Johanna (12-10-2014 om 14:27)
Goh Joris heb jij daar ervaring mee? Hoeveel jongeren veroorzaken ongelukken doordat ze TE HARD op een gaspedaal drukken. Misschien was deze mevrouw van iets geschrokken of onwel geworden wat jou ook kan overkomen. Ik vind het ook niet netjes dat er in het bericht over een oudere vrouw gesproken wordt. Er zijn heel wat "oudere" vrouwen die heel wat beter/fatsoenlijker aan het verkeer deelnemen dan jongeren (vaak jongens).
jan (12-10-2014 om 13:29)
Hoogste tijd voor een betere keuring voor oudere weggebruikers,verplicht afrijden om de 5 jaar
jan (12-10-2014 om 13:10)
sommige jongeren hebben daar ook last van joris
Cookie-instellingen beheren