Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dronken amokmaker opgepakt in Vlissingen

Toegevoegd: 13-10-2014, 11.13 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Agenten hebben zondag in Vlissingen een 22-jarige Vlissinger opgepakt aan de Hendrikstraat. De verdachte bedreigde daar het personeel en de bewoners van een opvang voor dak- en thuislozen.

De politie ontving rond 17.18 uur een melding dat er een man door het lint ging bij de instelling. Toen agenten daar aankwamen zagen ze dat de man op ramen stond te bonzen en aan het schreeuwen was. Ze spraken hem aan maar vermoedelijk was hij dusdanig onder invloed van alcohol dat hij niet voor rede vatbaar was. Toen ze de man wilden aanhouden begon deze zich hevig te verzetten en hij beledigde daarbij de agenten. Daarop hebben de agenten hem met enige moeite in de boeien kunnen slaan.

Ook bij aankomst op het politiebureau bleef de man zich recalcitrant gedragen en moest hij door meerdere agenten naar zijn cel begeleid worden. Ook bleek dat deze amokmaker nog vijf dagen gevangenisstraf had open staan. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren