Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ruimt hennepkwekerijen

Toegevoegd: 13-10-2014, 22.26 uur
De politie ter plaatse bij de kwekerij aan de Rapenburg in Vogelwaarde.
De politie ter plaatse bij de kwekerij aan de Rapenburg in Vogelwaarde.
© Foto: Dominique Heimans
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft maandag een hennepruimdag gehouden. Zowel in Zeeland als in Brabant werden hennepkwekerijen ontdekt.

In Terhole werd op de Notendijk een kwekerij met 88 planten geruimd en in Vogelwaarde op de Rapenburg een kwekerij met 400 planten.

Ook in Brabant werden op diverse plekken hennepkwekerijen aangetroffen. In totaal werden tijdens de hennepruimdag meer dan 2300 wietplanten ontdekt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nero (14-10-2014 om 19:21)
488 planten,wat een goeie actie.het leed was niet te overzien geweest als dat op straat was gekomen,get a life!!wat een zieke actie.de controle-staat der nederlanden verdient er niks aan dat is het punt.
rfm (14-10-2014 om 12:10)
Dweilen met de kraan open. Het drugs verbod werkt niet en zorgt alleen maar voor extra risico's voor de volksgezondheid als gevolg van onzuiverheden. Het vreet politie/justitie capaciteit. En de overheid maakt zichzelf er ook niet populair mee. En kijk naar landen als Mexico, die gaan er helemaal kapot aan. Maar ergens zullen er wel een paar mensen van profiteren anders was het al lang veranderd.
Alfons (14-10-2014 om 07:57)
Morgen wordt er op een andere plek een kwekerij opgezet. Als er geen straffen komen, blijft dit zo.
Jan (14-10-2014 om 06:23)
vrijgeven die zooi. is het niets meer waard en stopt het vanzelf
Cookie-instellingen beheren