Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Politie pakt Reimerswaalse aanrander op

Toegevoegd: 14-10-2014, 11.03 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG  - De politie heeft vorige week vrijdag een 36-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Hij zou verantwoordelijk zijn voor het aanranden van tenminste zes jonge vrouwen. Die aanrandingen vonden plaats op en rond de NS-stations in de gemeente Reimerswaal.

De zedenrecherche kwam na onderzoek de verdachte op het spoor en hield hem aan. Hij heeft inmiddels bekend en is voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die besliste om de man langer in voorarrest te houden.

De politie sluit niet uit dat de verdachte nog meer aanrandingen op zijn kerfstok heeft. De politie verzoekt mensen die hier nog meer informatie over hebben contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-10-2014 om 18:56)
Zou die 36 jarige man getrouwd zijn ik hoop van niet stel voor dat je man tot zoiets in staat is er is maar een oplossing castreren die vent, en opsluiten levens lang hoort hier niet thuis.
Karel (14-10-2014 om 12:08)
Opgeruimd staat netjes.
Cookie-instellingen beheren