Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep traumaheli voor brand Veere

Toegevoegd: 14-10-2014, 19.36 uur - Update: 14-10-2014, 20.55 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - De traumahelikopter is dinsdagavond opgeroepen na een melding van een binnenbrand in een landbouwschuur in Veere. De komst van de helikopter is inmiddels gecancelled. Niemand raakte gewond.

De brand brak rond 19.30 uur uit aan de Veerseweg maar werd aanvakelijk gemeld bij de Zanddijkseweg. Bij aankomst van de brandweer zou de brand uitslaand geweest zijn. Naast twee blusploegen van de brandweer werden ook twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. Er zou namelijk sprake zijn van mogelijke gewonden.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kon de komst van de traumahelikopter rond 19.50 uur worden gecancelled. Kort daarop kon ook het sein brand meester worden gegeven en kon één van de twee uitgerukte brandweerwagens weer inrukken. Volgens de woordvoerder bleek er uiteindelijk niemand gewond te zijn geraakt.

De brandweer heeft korte tijd nageblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren