Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij verkeersongeval Ritthem

Toegevoegd: 15-10-2014, 15.24 uur - Update: 15-10-2014, 15.57 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de Engelandweg bij Ritthem is woensdagmiddag een verkeersongeval gebeurd. Eén persoon is gewond geraakt. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

Rond 15.05 uur werd nabij het viaduct over de Sloeweg Noord (N254) een wielrenner aangereden door een automobilist. De wielrenner raakte gewond. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. Rond 15.30 uur kon de gewonde in een ambulance gelegd worden. De traumahelikopter uit Nijmegen is niet meer ter plaatse geweest.

De politie heeft van de automobilist een blaastest afgenomen. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (17-10-2014 om 08:59)
fietsers hebben daar op geen enkele plek voorrang, situatie is al jaren zo. gewoon beter op de borden en tekens op de weg letten en vooral aan de juiste kant fietsen.
G.V.GARSEL (16-10-2014 om 09:14)
Ik fiets die route al drie jaar !! Het is elke dag weer een feest als je ongeschonden weer thuis komt ! De vrachtwagens en personenwagens rijden daar veel te hard . Zodat ze de fietsers altijd te laat zien !! Dit geldt ook overgens voor heel veel kruisingen in Vlissingen-Oost !! Ik denk dat wanneer ik gewoon mijn voorang had genomen , dat ik in die drie jaar zeker al 15 x aangereden was geworden !! Dus trek hieruit je konklusie !!
ger (16-10-2014 om 08:19)
idd Scania heb daar zelf ook div malen geluk gehad dat ik niemand raakte zowel fietsers, auto's en tractoren. Ze komen daar naar boven zien weinig en nemen gewoon voorrang. Stoplichten plaatsen helpt ook niet die negeren ze gewoon. Enige wat zou helpen is die toegang sluiten en een fatsoenlijk oprit maken verderop.
scania (15-10-2014 om 15:55)
hier niet alleen de auto fout hoor de fietsers steken ook zonder op of om te kijken vanuit de B-weg over naar het viaduct en omgekeerd. heb er ook al een paar keer bijna prijs gehad. ongelukkige kruising daar dat er niet vaker iets gebeurd snap ik niet.
Cookie-instellingen beheren