Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Automobilist laat gewonde fietser achter

Toegevoegd: 16-10-2014, 11.50 uur
Foto 9 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (16-10-2014 om 20:27)
beste A ik hoop voor jou dat het je niet zal over komen om aangereden te worden op de fiets door een auto en dat er dan gezegd word, maar de auto heeft meer schade dan de fiets jij vergeet blijkbaar dat er iemand OP deze fiets zat.
A (16-10-2014 om 14:37)
Ten eerste is doorrijden na aanrijding niet goed te praten, maar sommige fietsers denken vaak dat de weg van hun is... Of ze steken hun hand niet uit.. Wat ook zeer irritant is... En aan de foto's te zien had die smart meer schade dan de fiets...
joop knaap (16-10-2014 om 14:09)
Gelukkig is de doorijder gepakt. Een ongeluk kan iedereen overkomen, maar wees niet zo laf om je slachtoffer zo maar achter te laten. Complimenten aan de politie voor het snelle resultaat.
Mk (16-10-2014 om 12:30)
Blijkbaar is dit tegenwoordig "gewoon". Gisteren is mijn man gewond geraakt bij een fietsiongeval in Kapelle. De andere fietser is gewoon doorgereden. De ambulance verpleegkundige heeft zijn zwaar gekeusde voet verzorgd. De schaafwonden aan beide knie en aan z,n handen vallen gelukkig mee. Maar doorrijden door de schuldige en niet bekommeren om slachtoffer.GEEN woorden voor,,,
Cookie-instellingen beheren