Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Belastingdienst controleert in Tholen

Toegevoegd: 18-10-2014, 11.44 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - Donderdag heeft de politie met de belastingdienst de gehele dag gecontroleerd in en rond de stad Tholen. Er werden door middel van een ANPR-camera bijna drieduizend voertuigen gecontroleerd. Dit leverde twintig treffers op.

Door de belastingdienst werden negen beslagen gelegd. Er werden drie voertuigen in beslag genomen en weggetakeld. Tevens werd een bedrag van 12.500 euro direct afgerekend. Door de politie werden er bekeuringen uitgeschreven voor het niet verzekerd zijn van een auto, niet APK gekeurd en het niet dragen van de gordel. Van alle bestuurders op de controleplaats werd tevens een blaastest afgenomen. Geen van de bestuurders bleek gedronken te hebben.

Opsporingsdiensten scannen met ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) de kentekens van voorberijdende voertuigen. Deze worden vergeleken met een bestand in een computersysteem. Hierin staan mensen die worden gezocht, boetes open hebben staan of om andere reden bij de politie bekend zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (20-10-2014 om 03:04)
ik begrijp niet waarom ons heel rijke koningshuis helemaal geen belasting betaald en het gewone volk dan al erg lang niet meer kan rondkomen wel .
Piet (19-10-2014 om 21:50)
@Kees. Wat wil je daarmee zeggen? Dat mensen die zich niet houden aan het betalen van verzekering/belasting de dans moeten ontspringen?
kees (19-10-2014 om 11:10)
het loopt weer naar het eind van het jaar,de oudejaars-- bonussen en feestjes van de lokale overheid moeten weer afgerekend worden,wel door de burger dan.
Jan (18-10-2014 om 12:22)
geweldig, overal doen en vaker
Cookie-instellingen beheren