Vier aanhoudingen voor baldadigheid in Vlissingen

Toegevoegd: 09-04-2006, 22.08 uur

Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Rond 04.45 uur vannacht zijn vier verdachten aangehouden door de Zeeuwse politie.

De vier, een vrouw van 20 uit de gemeente Hulst en drie jongens/mannen van 17,18 en 19 jaar oud uit Vlissingen, werden door getuigen gezien terwijl zij mogelijk vernielingen pleegden aan goederen op de Alexander Gogelweg in Vlissingen.

Door de 18-jarige man werd bekend dat hij met een fietsenrek had gegooid. De andere drie bleken geen aandeel in de baldadigheid te hebben gehad. Alle verdachten zijn weer op vrije voeten gesteld na het afleggen van een verklaring. De 18-jarige kreeg een bekeuring mee naar huis.

Als reden voor het gooien met het fietsenrek gaf de jongen op dat er wat frustratie was ontstaan tijdens het uitgaan en dat moest “er even uit”.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750