Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser omver gereden, auto rijdt door

Toegevoegd: 18-10-2014, 16.41 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Donderdagmiddag is op de rotonde van de President Rooseveltlaan in Vlissingen een fietsster gewond geraakt toen ze door een auto omver werd gereden. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur. Op de rotonde bij de Mercuriusweg werd ze plotseling door een personenauto aangereden. In het mandje aan haar stuur zat een hondje. De 72-jarige vrouw uit Vlissingen viel samen met het hondje op het wegdek. De personenauto reed hard door richting het verkeerslicht op de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg. Omstanders hielpen de vrouw overeind. In het ziekenhuis bleek dat ze een vinger had gebroken. Verder heeft ze door de val over haar gehele lichaam veel spierpijn en blauwe plekken opgelopen.

Het slachtoffer heeft zaterdagmorgen op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan. De politie is op zoek naar de veroorzaker van de aanrijding en verzoekt mensen die iets hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Victoria (22-10-2014 om 18:44)
Ik snap niet waarom dat allemaal zo hard moet rijden???? Ze zouden meer toezicht moeten krijgen in een plaats zoals Vlissingen!!!! Ik krijg er de koude rillingen van!!! Dat als ze weten wie die bestuurder is hem ook maar eens zijn rijbewijs afnemen en dat hij eens mag voelen ,hij er bij na gaat denken en dit geen herhaling meer geeft!!!Voor hetzelfde was die vrouw verongelukt,of blijvend letsel!!!!! Vlissingen zou gewoon meer toezicht moeten hebben!!!!!! Dit is Hufterig gedrag!!!!
Marjoke Klaver (18-10-2014 om 21:11)
@Veronique, de straffen zijn om te lachen.... Ik vind ook dat ze dit heel streng moeten aan pakken. Nu heeft ze "alleen maar " een vinger gebroken, maar degene die is weg gevlucht van plaats ongeluk kan dat nooit weten. Voor hetzelfde geld had de vrouw er veel erger aan toe geweest.
Johan (18-10-2014 om 20:31)
Ik vraag me af hoe het met het hondje is en waarom dit er niet bij vermeld is staat ??
ben (18-10-2014 om 19:21)
Begint een beetje een gewoonte te worden dit hufterige gedrag. Misschien tijd dat het wat harder aangepakt gaat worden
adrie (18-10-2014 om 17:44)
Kijk dat je een fietser aanrijd dat kan gebeuren. Even niet opgelet, fietser misschien niet gezien, even aan iets anders gedacht oid. Maar dat je gewoon doorrijd en een vrouw gewond op straat laat liggen vind ik diep en diep triest Dan ga je toch denken... wat is er aan de haak? Bestuurder gedronken oid? Ik heeop dat er getuigen zijn die het automerk en kenteken hebben genoteerd zodat de bestuurder of bestuurster een flinke straf en geld boete tegemoet kan zien Stel dat het hem of haar moeder was geweest die ze voor oud vuil op straat laten liggen? Vinden ze dat dan ook nog steeds normaal???
Veronique (18-10-2014 om 16:53)
Een ongeluk kan altijd gebeuren, maar wees dan zo attent te stoppen en hulp te bieden. Dit is vluchtmisdrijf en dus een zware overtreding! Hoop dat de dader wordt gevonden.
Cookie-instellingen beheren