Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 109 km

Dronken man op pad in Terneuzen

Toegevoegd: 09-04-2006, 22.09 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Rond 04.28 uur vannacht zagen surveillerende agenten van de Zeeuwse politie een dronken man door de Nieuwstraat lopen.

De 20-jarige Terneuzenaar had de gehele breedte van de weg nodig en toen hij met zijn gsm wilde gaan bellen viel hij op z’n hoofd op straat. Hierop besloot de man maar helemaal niet meer verder te gaan lopen en hij bleef op straat zitten.

De agenten hebben de man naar huis gebracht met een bekeuring op zak wegens openbare dronkenschap. Eenmaal thuis besloot de man de auto van zijn vader te pakken en terug te rijden naar de binnenstad, omdat hij zijn fiets daar had achtergelaten. Dat had hij beter niet kunnen doen, want op de Guido Gezellestraat raakte hij de macht over het stuur kwijt en reed tegen een wegversmalling aan.

Hierdoor raakte een wiel van de auto zwaar beschadigd. Net op dat moment reed er politie door de straat. De agenten zagen dat de bestuurder van de auto wegliep bij de auto waarvan de motor nog draaide. De man werd door de agenten aangehouden en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim drie keer zoveel had gedronken dan toegestaan en dus werd het rijbewijs van de man ingevorderd.

Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. De man mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren