Man met boete naar huis wegens negeren rijontzegging

Toegevoegd: 09-04-2006, 22.11 uur

Door: Politie Zeeland

KAMPERLAND - Een 40-jarige man uit Utrecht is vannacht rond 05.35 uur bekeurd omdat hij in zijn auto reed, terwijl hem dit, door de rechter, verboden was tot eind april 2006.

De man werd gecontroleerd op de OostWestweg in Kamperland. Toen de agenten hem vroegen naar zijn rijbewijs vertelde de man een warrig verhaal dat erop neerkwam dat hij het document niet bij zich had.

De agenten deden navraag bij de meldkamer of de man wel in het bezit was van een rijbewijs en toen bleek dat hij een ontzegging had van de rijbevoegdheid.

De man is verboden verder te rijden en hij heeft een bekeuring gekregen omdat hij toch in zijn auto reed, terwijl hij ervan op de hoogte was dat dit niet mocht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750