Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Man opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 22-10-2014, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Dinsdagavond is op de Kamperfoeliestraat in Goes een dronken autobestuurder aangehouden. Dat gebeurde na een korte achtervolging.

Agenten zagen rond 22.15 uur dat een bestuurder op de kruising van de Ringbaan West met de Albert Joachimikade een rood verkeerslicht negeerde. Een andere automobilist moest remmen om een aanrijding te voorkomen. Agenten zetten de achtervolging in en controleerden de bestuurder op de Kamperfoeliestraat.

Toen hij uitstapte, merkten de agenten al gelijk dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Hij protesteerde onmiddellijk tegen de controle en toonde geen identiteitsbewijs. De politie wist van een eerdere controle dat de man geen rijbewijs bezit.

De man, een 41-jarige inwoner van Goes, bedreigde vervolgens één van de agenten met de dood. De Goesenaar werd aangehouden en naar het politiecellencomplex in Middelburg gebracht. Tijdens het onderzoek gingen de bedreigingen aan het adres van de agent door. De agent deed aangifte tegen de man.

Tijdens een ademanalyse blies de man 685 Ugl, wat driemaal de toegestane hoeveelheid betreft. Hij is woensdag verhoord en kreeg een dagvaarding uitgereikt. De politie is nog op zoek naar de bestuurder en eventueel inzittende(n) van de auto, die op de kruising van de Ringbaan West met de Albert Joachimkade moest remmen om een aanrijding met de auto te voorkomen. Verder zoekt de politie mensen die de aanhouding in de Kamperfoeliestraat hebben gezien


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Over last (23-10-2014 om 13:09)
Overlast van drankverslaafden ? nee hoor..
Cookie-instellingen beheren