Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf jaar geëist voor overval Terneuzen

Toegevoegd: 23-10-2014, 20.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Als het aan de officier van justitie in Middelburg ligt verdwijnt de 36-jarige J. W. uit Dordrecht voor vijf jaar achter de tralies. De Dordtenaar, die destijds in Terneuzen werkte, wordt ervan verdacht op 13 december 2012 een woningoverval te hebben gepleegd.

Volgens de verklaringen werd er 's avonds laat aangebeld bij een woning aan de Erasmusstraat in Terneuzen. De bewoners, twee mannen, deden open en prompt werden ze bedreigd met een vuurwapen en moesten ze geld, een horloge, een jas en een telefoon afgeven.


Doordat de politie de gestolen telefoon tapte, leidde het spoor naar de ontkennende W. Volgens W., had hij absoluut niets met de overval te maken gehad en had hij de telefoon gekocht van een makker met wie hij in Terneuzen werkte.

Uitspraak 6 november.

Zie ook:
Gewapende overval in Terneuzen (13-12-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren