Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Vrachtwagen gekanteld in Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2014, 06.45 uur - Update: 25-10-2014, 09.53 uur
Foto 8 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@@@ (29-10-2014 om 23:51)
Felle reacties, maar niemand weet hoe het werkelijk is gegaan! Aan het asfalt zie je niet wat er werkelijk is gebeurd, en wat er "normaal " fout gedaan wordt op die rotonde zegt ook niets over dit ongeluk. Maar er is weer een verhitte discussie. Sterkte bestuurder. Ondertussen ben ik benieuwd wat de werkelijke oorzaak was!
JK (27-10-2014 om 10:23)
Wat een opties hier! Ik heb gehoord hoe het waarschijnlijk is gegaan. Hij reed de rotonde op en zijn oplegger is gaan schuiven. Toen hij in zijn spiegel keek(nadat hij een raar geluid hoorde) lag zijn oplegger al naast de weg! Hoezo gelijk beschuldigen van bellen, hard rijden etc? Aan sommige dingen kun je gewoon niets doen!!
Christian (26-10-2014 om 14:43)
@martin, nu heb ik alleen gekeken naar de schade op het wegdek, zeker zelf chauffeur die denkt dat ie heilig is? probeer zelf eens met een personenauto daar te rijden, je wordt er verdrongen door de vrachtwagens die ondanks het verkeer op de rotonde gewoon de rotonde opsturen. ik rij al jaren op die rotonde, het is er misschien niet beter op geworden, maar de vrachtwagens zijn ook GEEN heilige boontjes! verkeer op de rotonde gaat voor!! En de gene die mijn naam niet kan schrijven: Ja daar heb ik zeker ervaring mee! Al 7 jaar lang sinds die rotonde er is! dus ga nou niet zeggen dat ik uit me nek klets, ik zal wel eens een filmpje maken wat voor situatie het daar is. Betweter die je bent.
m82 (26-10-2014 om 10:32)
Sterkte aan de bestuurder van de vrachtwagen! Heeft veel geluk gehad gezien de lantarenpaal die net achter zn cabine staat had veel slechter af kunnen lopen...
@Cristian (26-10-2014 om 01:52)
Het Lijkt? Man joh, speculeren doen ze op de beurs en gokken in een casino. Jij hebt het al meerdere keren gehad met scheuren op een rotonde, ik heb het een beetje gehad met mensen die alles beter weten. Laten we gewoon het onderzoek afwachten.
Chauffeur/automobilist/motorrijder (25-10-2014 om 22:12)
Inderdaad zal de tachograaf de snelheid laten zien dus je kan lullen als brugman. Zonder enig bewijs en betweterig gedoe zal niemand t redden. Ieder zijn ding maar het is n vage rotonde. Als je vanaf Terneuzen komt en naar Middelburg wil moet je de linker baan aanhouden volgens de borden!... dit is voor vrachtverkeer met aanhanger/oplegger dus compleet onlogisch waardoor je over die blokken rijdt en redelijk fossig aan je stuur moet draaien. Maargoed zal wel n rare reden voor zijn zeker
Cookie-instellingen beheren