Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld in Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2014, 06.45 uur - Update: 25-10-2014, 09.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanochtend vroeg een vrachtwagen met zand gekanteld. De chauffeur raakte lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde even voor 05.00 uur op de rotonde bij het kruispunt Weizichtweg - Middelburgse Schroeweg - Schroeweg - afslag A58. De vrachtwagen kwam half op één van de rijbanen tot stilstand.

Twee auto's van bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen werden ingeschakeld om de trekker met oplegger weer overeind te krijgen. Rond 06.15 werd een poging gedaan om de truck overeind te zetten. Dat mislukte en daarom werd besloten werd om de lading alsnog uit de oplegger te halen.

Nadat de lading was verwijderd lukte het wel om de vrachtauto overeind te krijgen. Hierna moest het wegdek echter nog worden gereinigd. Daardoor was de rotonde rond 09.45 uur nog steeds deels afgesloten voor het verkeer. De afslag naar Middelburg vanaf de A58, komende vanuit Vlissingen, was hierdoor ook afgesloten.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@@@ (29-10-2014 om 23:51)
Felle reacties, maar niemand weet hoe het werkelijk is gegaan! Aan het asfalt zie je niet wat er werkelijk is gebeurd, en wat er "normaal " fout gedaan wordt op die rotonde zegt ook niets over dit ongeluk. Maar er is weer een verhitte discussie. Sterkte bestuurder. Ondertussen ben ik benieuwd wat de werkelijke oorzaak was!
JK (27-10-2014 om 10:23)
Wat een opties hier! Ik heb gehoord hoe het waarschijnlijk is gegaan. Hij reed de rotonde op en zijn oplegger is gaan schuiven. Toen hij in zijn spiegel keek(nadat hij een raar geluid hoorde) lag zijn oplegger al naast de weg! Hoezo gelijk beschuldigen van bellen, hard rijden etc? Aan sommige dingen kun je gewoon niets doen!!
Christian (26-10-2014 om 14:43)
@martin, nu heb ik alleen gekeken naar de schade op het wegdek, zeker zelf chauffeur die denkt dat ie heilig is? probeer zelf eens met een personenauto daar te rijden, je wordt er verdrongen door de vrachtwagens die ondanks het verkeer op de rotonde gewoon de rotonde opsturen. ik rij al jaren op die rotonde, het is er misschien niet beter op geworden, maar de vrachtwagens zijn ook GEEN heilige boontjes! verkeer op de rotonde gaat voor!! En de gene die mijn naam niet kan schrijven: Ja daar heb ik zeker ervaring mee! Al 7 jaar lang sinds die rotonde er is! dus ga nou niet zeggen dat ik uit me nek klets, ik zal wel eens een filmpje maken wat voor situatie het daar is. Betweter die je bent.
m82 (26-10-2014 om 10:32)
Sterkte aan de bestuurder van de vrachtwagen! Heeft veel geluk gehad gezien de lantarenpaal die net achter zn cabine staat had veel slechter af kunnen lopen...
@Cristian (26-10-2014 om 01:52)
Het Lijkt? Man joh, speculeren doen ze op de beurs en gokken in een casino. Jij hebt het al meerdere keren gehad met scheuren op een rotonde, ik heb het een beetje gehad met mensen die alles beter weten. Laten we gewoon het onderzoek afwachten.
Chauffeur/automobilist/motorrijder (25-10-2014 om 22:12)
Inderdaad zal de tachograaf de snelheid laten zien dus je kan lullen als brugman. Zonder enig bewijs en betweterig gedoe zal niemand t redden. Ieder zijn ding maar het is n vage rotonde. Als je vanaf Terneuzen komt en naar Middelburg wil moet je de linker baan aanhouden volgens de borden!... dit is voor vrachtverkeer met aanhanger/oplegger dus compleet onlogisch waardoor je over die blokken rijdt en redelijk fossig aan je stuur moet draaien. Maargoed zal wel n rare reden voor zijn zeker
Cookie-instellingen beheren