Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond na val van paard

Toegevoegd: 25-10-2014, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - In Sint Laurens is zaterdagochtend een meisje zwaargewond geraakt toen ze door onbekende oorzaak van haar paard viel.

Het ongeluk gebeurde even voor 10.00 uur op een terrein aan de Van 't Hoffweg, tussen Middelburg en Sint Laurens. Er kwamen twee ambulanceteams en twee politiewagens met spoed ter plekke. Het meisje werd vervolgens onder begeleiding van de politie met spoed afgevoerd in een ambulance.

De Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen en er werd een rendez-vous geregeld op een parkeerplaats langs de Schietbaan in Middelburg. De politie zette ter plaatse de omgeving af om zo een landingsplaats te creeëren. Voor de helikopter was echter te mistig om te landen dus daardoor ging dat niet door.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren