Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoners overlopen inbreker

Toegevoegd: 26-10-2014, 11.46 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Bewoners van een woning in de Margrietstraat in Oosterland hebben zaterdagavond een inbreker overlopen. De 19-jarige dief is aangehouden.

Als de bewoners omstreeks 23.10 uur thuiskomen bemerken zij dat er een inbreker binnenzit die in hun vrieskist staat te graaien. De jongen wordt door hen in de kraag gevat. Voordat de gealarmeerde agenten arriveren weet de dief zich echter los te rukken en te vluchten.

Niet voor lang want drie kwartier later is hij alsnog in zijn eigen woning aangehouden. De jongen zit nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joyce (27-10-2014 om 08:55)
Het is algemeen bekend dat veel mensen waardevolle spullen zoals sieraden op een ongebruikelijke plaats zoals de diepvries bewaren. Daar was deze boef vast en zeker naar op zoek en niet naar etenswaren. Daar geloof ik helemaal niets van!
Zou het wel weten (26-10-2014 om 17:55)
Gewoon een week in die vrieskist steken en dan gaat die het nooit meer doen!!
R (26-10-2014 om 16:14)
Handjes afhakken zou ik zeggen. Maar sorry hoor, dan ga je ergens inbreken en dan jat je vissticks ofzo? Niet dat ik het goedkeur dat je geld of de tv jat, maar inbreken voor een diepvriespizza vind ik wel heel erg kansloos. Maar bovenal geldt natuurlijk dat je gewoon uit andermans huis blijft en dat je met je fikken van spullen die niet van jou zijn afblijft. Zo moeilijk is dat niet.
J K (26-10-2014 om 15:02)
Is dit wat het lijkt? Inbreken en spullen uit diepvries halen ? Heel typische buit.. ! Kan het zijn dat het hier een kennis of buurjongen betreft die zijn eten tijdelijk bij hun in de diepvries heeft mogen opbergen. Onenigheid kreeg en zijn spullen op normale wijze niet meer terug kreeg.? Het is puur gissen wat ik doe.Waarmee ik wil zeggen... kijk uit met je bravour oordelen van opsluiten tot z'n 55ste en ondertussen een prachtnaam gebruiken zoals "voorkom roddels"
Detective Frost (26-10-2014 om 14:53)
In de vrieskist ? Had hij honger ?
voorkom roddels (26-10-2014 om 13:17)
in sluiten en tot ze 55 jaar niet meer los laten hij mag et leren
Cookie-instellingen beheren