Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 107 km

Grote zoekactie naar berover Domburg

Toegevoegd: 26-10-2014, 12.54 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie heeft zaterdagavond een grote zoekactie op touw gezet na een beroving in Domburg. De dader ging er met de dagopbrengst van een strandpaviljoen vandoor. De dader kon niet worden gepakt.

Het slachtoffer, een 47-jarige vrouw en medewerkster van een strandtent aan de Schelpweg, werd rond 23.15 uur na werktijd bovenop de trap van het duin opgewacht door een onbekende man. Deze wist de vrouw haar tas met daarin de dagopbrengst en telefoon te ontfrutselen.

De man liep vervolgens weg richting de parkeerplaats aan de Schelpweg. Het slachtoffer is direct teruggegaan naar het paviljoen om de politie te bellen. Ondanks inzet van politiehonden en een helikopter is de dader niet meer aangetroffen.


De vrouw weet te vertellen dat haar belager ongeveer 1.75 m lang is, een slank postuur, een blanke huid en grote ogen heeft. Op het moment van de beroving droeg hij donkere kleding en een bivakmuts met capuchon op zijn hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vraag (28-10-2014 om 07:34)
Is het dezelfde dader als bij de poging tot beroving in Oostkapelle?
wim (27-10-2014 om 06:50)
Oei wat dom van de mevrouw in der eentje met de dag opbrengst het strand paviljoen te verlaten doe dat nooit alleen en zeker niet alleen als vrouw persoon laten we hopen dat de man gepakt kan worden.
rinus (26-10-2014 om 18:15)
Beetje dom om een medewerkster 's nacht met de geldopbrengst van de dag op dit tijdstip in het donker , na sluitingstijd, naar huis te laten lopen. Eigenlijk hoort op dit tijdstip iemand , zo niet twee personen, mee te lopen, de baas bijvoorbeeld!!. Regeren is vooruit zien.
Cookie-instellingen beheren