Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Man had geen explosieven bij zich

Toegevoegd: 26-10-2014, 22.06 uur - Update: 26-10-2014, 23.36 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sjongejonge (28-10-2014 om 19:29)
zeg bertje,nix irreƫle angst. als iemand duidelijk zegt datie een bom bij zich heeft mag je en moet je daarnaar handelen. dat het de verkeerde kant op gaat heeft nix met de politie te maken, maar met de maatschappij. als jij bij die zogenaamde veiligheidslui hoorde, zou je dan niet ook zo handelen? want dan zou het tenslotte je taak zijn om anderen te beschermen. Politie: goed gedaan!! dikke pluim!!
kritisch (28-10-2014 om 17:29)
Hoe kan dit nu: De man is gefouilleerd door een motoragent die als eerste terplaatse is gekomen en geboeid. Hoe kan hij dan ooit een explosief tot ontploffing brengen? En schieten op iemand met een mogelijke bom is het stomste wat je ooit kunt doen. Nu maar hopen dat de man hulp krijgt en dat de Rijksrecherche een goed onderzoek doet.
Rick Roll (28-10-2014 om 17:14)
Goh, verrassend, ik heb weer eens gelijk gekregen. Zoals ik in het vorige bericht al zei; Een terrorist roept niet dat hij explosieven heeft. Daarbij, welke idioot is van mening dat een bom bestaat uit een explosief en een paar losse draadjes? Een beetje terrorist zou het juist extreem moeilijk maken voor EOD door geen interne componenten bloot te stellen. Notabene in Afghanistan gebruiken ze ook mobieltjes om bommen af te laten gaan, draden zijn echt niet meer nodig. Ik ga er door de berichtgeving vanuit dat de agent sarcasme niet snapt. Daar je geen opleiding nodig hebt voor politieagent verrast dat me ook niet.
Vlissinger (28-10-2014 om 12:54)
Voor de lieden die vinden dat de politie overdreven gehandeld heeft en dat zoiets niet (kan) gebeuren in ons kikkerlandje een klein geheugen steuntje, verleden week in Canada, Joods museum in Brussel en kort bij huis de bijltjes man uit Heinkenszand.
Erwin van Rijsewijk (28-10-2014 om 10:13)
En hoeveel uur heeft die man met een kogel in zijn been op straat gelegen? VIER ?! Beetje amerikaanse praktijken in Vlissingen
T4 (27-10-2014 om 21:28)
vind dat er top is gehandeld door de politie. en voor alle die het beter weten van af de bank. ga jij eens in de schoenen van die politie agent staan. het is altijd zo makkelijk praten. als er wel explosieven waren geweest en te weinig agenten. en het was boem geweest. dan krijgen we weer dat ze er te weinig aandacht aan hadden besteed. maar als alle betweters nu gaan solliciteren bij de politie hebben we meteen meer blauw op straat. weer een probleem minder in Nederland.
Cookie-instellingen beheren