Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden wegens stalking

Toegevoegd: 28-10-2014, 10.38 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 77-jarige man uit de gemeente Terneuzen is door agenten aangehouden voor stalking. Hij zou al meer dan een jaar een vrouw in de gemeente Terneuzen meerdere keren per dag hebben lastig gevallen.

De man plukte bijvoorbeeld bloemen uit omliggende tuinen en deed deze bij haar in de brievenbus of stak ze onder de ruitenwissers van haar auto. Dinsdag 28 oktober is de man, op last van de officier van justitie, rond 7.35 uur in zijn woning opgepakt. Hij is vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janny (29-10-2014 om 15:27)
Jullie weten inderdaad niet hoe erg dit is, een van mijn dochters wordt ook lastig gevallendoor iemand die al een poging heeft gedaan om haar te wurgen dus is maar goed dat die direct opgepakt worden als ze weer proberen kontakt te zoeken.
Middelburger (29-10-2014 om 15:06)
Dat noem ik zo gezegd mosterd na de maaltijd! Nu pas komt de politie op de proppen om de man die al veel ouder is met maatregel! Tja, stalken is heel bedreigend en dat word meeste keren soms met een korreltje zout genomen! Ik zelf was ook gestalkt door me ex en die bleef midden in de nacht me opbellen! Gelukkig heeft me huidige partner daarmee korte metten mee gemaakt! Mensen moeten elkaar niet lastig vallen, wat heb je daar aan?
mar (29-10-2014 om 09:56)
Verliefd en onbegrepen? Hulp inroepen daar heeft de gemeente toch mensen voor, waar is anders een sociaalwerk afdeling voor. We betalen al genoeg.
linda (29-10-2014 om 09:33)
Kan de politie niet beter boeven vangen in plaats van een oude man die een beetje aandacht vraagt. Bij mij mag hij iedere dag bloemen onder mijn ruitenwisser steken hoor.
piet (28-10-2014 om 19:36)
piet, hier spreekt de hoofdpiet! Zullen we de rest van de pieten een jaar lang jou lastig laten vallen? Stalking is een zeer ernstig feit wat zeer ingrijpend is in het leven van het slachtoffer. Deze mensen horen inderdaad een straf te krijgen.
Loes (28-10-2014 om 19:30)
Jullie weten zeker niet hoe vervelend en irritant dit is. Misschien heeft zij het al aan hem duidelijk gemaakt. Heb ook een stalker en wordt er gek van. Als die doorgaat hoop ik dat die ook opgepakt wordt.
Cookie-instellingen beheren