Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Gestolen auto achtergelaten in Sint Philipsland

Toegevoegd: 29-10-2014, 11.30 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT PHILIPSLAND - Dinsdagochtend is een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats buiten heterdaad aangehouden op verdenking van autodiefstal. Het voertuig werd tijdens een woninginbraak op 10 augustus jl. in de Parklaan in Roosendaal weggenomen.

De verdachte kwam in het vizier van de politie toen hij op 13 augustus jl. met de gestolen auto in Bergen op Zoom had getankt zonder te betalen. Het voertuig werd de volgende dag door hem achtergelaten in Sint-Philipsland. DNA sporen in de auto leidden uiteindelijk naar de man. Na het traceren van zijn verblijfplaats is hij maandag met toestemming van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden in Roosendaal. De auto is inmiddels weer terug naar de rechtmatige eigenaar.

Het onderzoek naar de woninginbraak heeft al eerder geleid naar de aanhouding van een andere verdachte. Op 16 september jl. werd een 34-jarige vrouw uit Roosendaal aan de tand gevoeld. Haar wordt heling van gestolen goederen verweten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-10-2014 om 07:28)
Auto stelen en vervolgens weg rijden zonder af te rekenen bij een tankstation kan wel eens een dure rit worden na aanhouding laat de man jaren de gevangenis schoonmaken want dat breng nog wat op i.p.v.na een nacht opgesloten zijn geweest weer naar buiten mag.
Cookie-instellingen beheren