Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging ontvoering in Heinkenszand

Toegevoegd: 10-04-2006, 16.23 uur
Door: Omroep Zeeland & Politie Zeeland

HEINKENSZAND - Rond 10.50 uur vanmorgen is in de nabijheid van een school in Heinkenszand een 13-jarige meisje lastiggevallen door een persoon in een personenauto.


Het meisje werd bijna de (donkerkleurige) auto ingetrokken, maar kon zich verweren en is terug de school in gegaan. Bij de Zeeuwse politie is aangifte gedaan van het feit en op dit moment is een buurtonderzoek gaande. Er kunnen, voor wat betreft de resultaten van het buurtonderzoek, dus nog geen mededelingen gedaan worden.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Zij vraagt eventuele getuigen zich te melden. Mensen die het voorval hebben gezien, of die een donkerkleurig, klein model, personenauto in de buurt van een school hebben zien staan rond bovengenoemd tijdstip, worden verzocht zich te melden bij de politie in Goes, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Vorige week werd in Arnemuiden nog een 7-jarig jongetje door vreemden meegenomen. Het jongetje zei later dat hij seksueel was misbruikt


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750