Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf verdachten opepakt in drugspand

Toegevoegd: 01-11-2014, 14.01 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT MAARTENSDIJK - De politie arresteerde vrijdagmiddag in een woning aan de Vierde Dijk vijf verdachten. Het gaat om een 56-jarige inwoner van Sint-Maartensdijk, een 36-jarige man uit Wuustwezel en drie vrouwen uit Bergen op Zoom, 's Gravenhage en Schoonhoven van respectievelijk 22, 29 en 47 jaar.

De politie werd getipt dat er mogelijk een kwekerij in de woning aanwezig was. Toen agenten rond 16.30 uur de woning binnenstapten, troffen zij een kwekerij, drogerij en knipperij aan. De stroom voor de kwekerij werd op illegale wijze verkregen. In de woning van de 56-jarige man werd ook nog een vuurwapen met bijbehorende patronen gevonden.

Naast het wapen werden 121 hennepplanten en ca. 12 kilogram gedroogde hennep in beslag genomen. Het vijftal is overgebracht naar een politiecel en door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren