Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drietal aangehouden bij feest Vlissingen

Toegevoegd: 01-11-2014, 14.07 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Twee inwoners van Vlissingen van 22 en 23 jaar zijn zaterdagmorgen aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling en bedreiging. Een derde Vlissinger van 24 jaar werd aangehouden na belediging van de politie. De arrestaties vonden plaats bij een feest.

Op het feest aan de Koningsweg ontstond rond 02.30 uur een gespannen sfeer, nadat binnen enkele ruzies waren ontstaan. Het tweetal werd na problemen door de beveiliging buiten gezet. Daarbij mishandelde de 22-jarige verdachte een beveiligingsbeambte. De 23-jarige Vlissinger had een rekening niet betaald. Buiten uitte het duo ernstige bedreigingen in de richting van het personeel.

De sfeer voor het pand werd grimmiger, waarop de politie besloot om met meerdere politie-eenheden ter plaatse te gaan. Om te voorkomen dat de situatie zou escaleren werd door agenten een linie gevormd om het publiek buiten weg te drijven. Daarbij werden ook politiehonden ingezet. Een nog onbekend gebleven persoon liep daarbij een hondenbeet op. Hij heeft zich nog niet gemeld. Een 24-jarige Vlissinger werd later aangehouden voor belediging van de politieagenten die in de linie stonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mezelf (3-11-2014 om 12:16)
Dit is nou de reden dat ik niet meer naar feestjes ga binnen zeeland, altijd gezeik met van die zogenaamde stoere jongentjes.
Chrisje (2-11-2014 om 14:31)
Grimmige sfeer? Ik ben er ook geweest, en heb twee vechtpartijtjes opgebroken. Om dan meteen te roepen dat er een "grimmige sfeer was"? Was gewoon een knaller van een feest met bijna alleen maar leuke mensen.
wim (1-11-2014 om 18:54)
Waarom moet een feest zo ook deze uit de handlopen zelfs door ontstane en zelfs verdachte dreigingen wat verder nodig was om politie op te roepen met honden waardoor er een van verdachte werd gebeten jammer dat er niet meer gebeten is geworden, wat komen deze jongens veel tekort wat kan het leuk zijn op een feestje wat zij hebben gemist jammer dat die dat niet kunnen organiseren.
Cookie-instellingen beheren